Wie zijn wij

Parketlegcombinatie: vakmannen die weten hoe het werkt. Dat ambacht bij ons en onze leggers in het bloed zit bewijst zich iedere keer weer. De liefde voor het vak uit zich in de interesse die getoond wordt tijdens de workshops die wij jaarlijks bijwonen om onze kennis up to date te houden. Daarnaast doen wij ook mee aan de jaarlijks georganiseerde vakkampioenschappen en activiteiten zoals een guinis recordpoging, quickstep challange of gewoon een gezellig uitje met andere branchegenoten. Dat dit alles uitdraait in leuke resultaten blijkt hieronder uit de persoonlijke omschrijvingen van de initiatiefnemers.

Jan van der Kroef: eigenaar/gediplomeerd meesterparketteur
Jan is sinds 1982 werkzaam in de branche. Begonnen in een klein bedrijf met gedreven vakmensen welke hij uiteindelijk heeft overgenomen. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een succes. Echter bleek Jan drukker met administratieve functies. Dit tot zijn spijt, hij had geen tijd meer om zijn liefde uit te oefenen. Daarom hoefde hij niet na te denken toen hem een baan als leraar op de streekschool werd aangeboden. Hij ging lesgeven met daarnaast een kleine eenmanszaak (B.R.N. parket). Hierin vond hij weer een prachtige uitdaging. Ook dat werd weer uitgebreid met expertises voor geschillencommissies en het voorzitterschap van het gilde van gediplomeerd parketteur.

Jan is uitvoerend projectbegelijder bij de Parketlegcombinatie.

Bas van der Kroef: eigenaar/gediplomeerd meesterparketteur
Bas is sinds 2000 fulltime werkzaam in de branche. Daarvoor heeft hij al jaren, eerst als er geen oppas was en later als bijbaan meegewerkt in het bedrijf van zijn ouders. Kortom de liefde voor het vak is er met de paplepel ingegoten. Toen Jan in 2000 les ging geven en Bas van school af kwam was B.R.N. parket te klein om hem het vak bekwaam te maken. Bas heeft dus een aantal jaar bij andere bedrijven gewerkt om het vak ook van een andere kant te bekijken. In 2002 werden de werkzaamheden van B.R.N. parket voor Jan alleen te veel en is hij teruggekomen naar waar zijn hart eigenlijk lag. Sinds 2009 is B.R.N. parket een V.O.F geworden. Naast elkaar als vader en zoon zijn zij het sterkst. Bas heeft in al zijn jaren een aantal keer meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap parketleggen. Dit resulteerde in de Junioren categorie tot drie keer toe een 2e plaats en in de senioren categorie één keer een 2e plaats. Ook op het europees kampioenschap waar je één keer aan mag deelnemen was de 4e plaats zo slecht nog niet. En als kroon op zijn vakmanschap tot twee keer toe een 1e plaats waarmee hij zich parketlegger van dat jaar mocht noemen. Hierna heeft Bas afscheid genomen als deelnemer en begeleid nu met dezelfde passie zijn eigen jongens.

Bas verzorgd de totale planning en verkoop voor de Parketlegcombinatie en B.R.N Parket.

Rob van der Kroef: Contractbeheer/uitvoerend projectbegeleiding
Rob is de schakel die alle eindjes aan elkaar knoopt van deze combinatie. Met zijn bouwkundige achtergrond organisatorische kennis en jaren ervaring in de de brache verzorgd Rob de inspecties en brengt de gehele werkzaamheden in kaart. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor de communicatie in het buitenland.

Parketleggers bedrijf gespecialiseerd in

Traditioneel parket/patroon vloeren Parket/patroon vloeren Niets is voor ons te gek!
Planken vloeren Planken vloeren Bekijk ons aanbod planken vloeren
Laminaat vloeren Laminaat vloeren Wij leveren en plaatsen alle topmerken!
Trappen Trappen Wij renoveren ze!
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 - 207 46 66 ma t/m vr 08:00 - 20:00